Брейтуейт: Съпругата ми не научи от мен за трансфера ми в Барселона


Брейтуейт: Съпругата ми не научи от мен за трансфера ми в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

7045 0

Присъединилият се през тази зима към испанския шампион Барселона футболист - Мартин Брейтуейт, сподели любопитна информация от личния си живот около трансфера в каталунците. По думите му, неговото семейство, както и жена му, не са научили лично от него за преминаването му на "Камп Ноу".

"Така и нямах директно обаждане, което да ме увери, че се случва (трансферът в Барселона). Имах обаче съобщение, че Барселона е заинтересован към мен. Бях много щастлив, но не казах на никого, не исках да показвам емоциите си, защото не бях сигурен. Съпругата ми не разбра от мен, не исках да ѝ казвам. Накрая и казах: "Виж, трябва да говоря с теб, въпреки че съм сигурен, че си го прочела в пресата". Цялото ми семейство също се чудеше защо не съм казал и на тях" - сподели Брейтуейт.

28-годишният датски играч призна още, че за него е осъществена мечта да тренира с голямата звезда на тима Лионел Меси и чувството е страхотно. Освен това, той определи аржентинската суперзвезда като невероятен човек, който винаги е насреща, за да ти помогне.

КИКЕ СЕТИЕН ПОЕ ВИНАТА ЗА ПОВЕДЕНИЕТО НА СВОЯ ПОМОЩНИК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички