Идва ли оферта от Реал Мадрид? В ПСЖ 100% сигурни за бъдещето на Килиан Мбапе


Идва ли оферта от Реал Мадрид? В ПСЖ 100% сигурни за бъдещето на Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

2351 0

Сагата с бъдещето на Килиан Мбапе продължи почти цяло лято. Неговото бъдеще в ПСЖ висеше в облаците дълго време, тъй като интерес към него имаше от Реал Мадрид, но сега реномираният германски журналист Флориан Плетенберг даде актуална информация по казуса.

Бъдещето на Мбапе

Според гореспоменатия източник ПСЖ не очаква оферта от Реал Мадрид в следващите две седмици. В Париж са на 100% убедени, че Мбапе остава на "Парк де Пренс" след последните проведени разговори със суперзвездата.

Според мнозина 24-годишният нападател "разиграваше" ПСЖ цяло лято. Килиан Мбапе първо заяви, че ще остане в парижани, а след това с писмо до управата поясни, че няма намерение да удължава своя договор, който изтича през 2024 година. В крайна сметка, се стигна до споразумение между двете страни, в което французинът е обещал, че няма да си тръгне без пари от "Парк де Пренс" и тимът няма да го изгуби безплатно.

По-рано през месеца стана ясно, че Килиан Мбапе прави лична жертва със своята кариера само и само, за да остане и играе в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички