И третият удар е факт - Гарет Бейл аут за три седмици


И третият удар е факт - Гарет Бейл аут за три седмици
Снимка: Иван Йочев

2083 0

Началото на седмицата за Реал Мадрид не е никак обнадеждаващо, след като беше потвърдена и контузията на Гарет Бейл.

Уелсецът напусна терена още в 5' по време на двубоя срещу Малага (3:1) на "Сантяго Бернабеу", като първоначалните притеснения се потвърдиха и крилото има разтежение в областта на прасеца и няма как да играе срещу Атлетико (Мадрид).

Заради травмата той се присъединява към Карим Бензема и Лука Модрич, които също няма да играят в реванша от четвъртфиналите на Шампионска лига. Хърватинът дори е аут до края на сезона.

Проблемите със състава на Карло Анчелоти не спират до тук. Марсело получи жълт картон по време на първата среща и няма да играе в защитната линия на "белия балет". Очаква се Фабио Коентрао да получи титулярно място.

В средата на терена пък е най-големият проблем за италианския специалист. В схема 4-3-3 е възможно да играят Иско, Кроос и Хамес, но това ще наруши дефанзивния баланс на "белите". В същото време обаче Анчелоти не иска да пуска като титуляри Ияраменди, Лукас Силва и Кедира, в които загуби своето доверие с течение на сезона.

Възможно е Анчелоти да прибегне до 4-4-2, в която все пак Ияра или Кедира да намерят място редом до Иско, Хамес и Кроос. Чичарито и Хесе ще се борят за титулярно място в нападение до Кристиано Роналдо.

Мачът между Реал и Атлетико е в сряда на "Сантяго Бернабеу". Първата среща завърши наравно на "Висенте Калдерон".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички