Мъките на Реал нямат край - още един титуляр изпуска Шампионска лига


Мъките на Реал нямат край - още един титуляр изпуска Шампионска лига

2000 0

Карло Анчелоти заяви миналата събота по време на пресконференцията след мача срещу Малага, че Бензема ще бъде на линия за реванша с Атлетико. Въпреки това, последните новини от вчера сочат точно обратното. На практика би било истинско чудо, ако французинът успее да се възстанови до сряда.

Контузия в коляното, която Бензема получи е по-сериозна, отколкото изглеждащш първоначално. Нападателят все още изпитва болки в коляното си и би било много опасно, ако се прибърза и бъде пуснат да играе. Това е твърде голям риск, въпреки важните мачове, които предстоят на Реал Мадрид.

Въпреки силното желание на Бензема да помогне на отбора си в сряда и почивката която си взе, за да се възстанови, подобрение няма. Последните медицински тестове, направени в неделя не са оптимистични. Французинът ще трябва да почака още докато се върне на терена.

Без съмнение Карим е изключително важен за Карло, още повече след като стана ясно, че италианецът няма да може да разчита на Лука Модрич и Гарет Бейл за мача в сряда. И въпреки лошите изгледи, треньорът на Белите остава оптимист и не губи вяра, че може да се случи чудо и Бензема да е готов за мача с Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички