И Тони Кроос постави под съмнение бъдещето на Бейл в Реал Мадрид


И Тони Кроос постави под съмнение бъдещето на Бейл в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1895 0

Бъдещето на Гарет Бейл изглежда, че се отдалечава все повече от "Сантяго Бернабеу", въпреки че Зинедин Зидан продължава да твърди колко важен е за него. Тони Кроос също взе отношение по темата, като заяви, че след всичко случило се много трудно Бейл би се чувствал по същия начин в Реал Мадрид.

"Той беше пред напускане през лятото. След всички тези събития, които показаха, че и двете страни са обърнали страницата, много трудно всичко би продължило по нормален начин. Въпреки това, ми прави впечатление, че е мотивиран и имаше някои страхотни двубои. Това, което го подразни най-много е контузията е с националния отбор", сподели Кроос.

Бейл отнесе доста критики и затова, че напуска доста по-рано стадиона преди да свърши двубоя на съотборниците му. Освен това бе повикан от Уелс, въпреки че в последните седмици не игра за Реал. "Не може да се каже, че е идеалният момент да отиде с националния отбор, след като не играеш за клубния си отбор и се очаква да си във форма за националния. Убеден съм, че ние все още се нуждаем от него и неговите качества".

А кой ключов играч на Манчестър Сити може да премине в Реал чрез Бейл и огромна сума - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички