Зидан постави Бензема редом до Роналдо в историята на Реал Мадрид


Зидан постави Бензема редом до Роналдо в историята на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2831 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан постави Карим Бензема редом до Кристиано Роналдо в историята на клуба. Френският нападател се разписа два пъти при снощния успех срещу Галатасарай и вече има 50 попадения за "белия балет" в Шампионска лига.

"Числата говорят сами. Тези, които харесват футбола знаят, че е качествен играч. Важен е за отбора, за атаката... справя се доста добре. Единственото нещо, което се промени, след като Кристиано напусна е, че Бензема стана по-зрял. Той е баща, а и много неще, които се случиха оказват влияние и на терена. Щастлив съм за Карим", заяви Зидан.

"Вярно е, че изпревари легенда като Алфредо ди Стефано с този гол. Вече е като Кристиано Роналдо в историята на този клуб. Прави нещо невероятно и ние трябва да се наслаждаваме", допълни наставникът, като не спести похвалите си към Родриго, който вкара хеттрик в сряда.

"Той е на 18 години и всеки път, когато има възможност да играе извлича максимума. Работи много и се справя добре. Със сигурност обаче трябва да останем спокойни и да не го натоварваме с прекалено много напрежение". А какви постижения записа Родриго с трите си гола - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички