В Испания: Бейл възстановен за Уелс, но за Реал...контузен


В Испания: Бейл възстановен за Уелс, но за Реал...контузен
Снимка: Getty Images/Guliver

1373 0

Испанското престижно издание "Marca" се усъмни в коректността на Гарет Бейл. В момента той е контузен и няма възможност да играе за Реал Мадрид, но въпреки това попадна сред избраниците на Райън Гигс за мачовете на Уелс за европейските квалификации.

Медицинският щаб на Реал очаква Бейл да е готов за игра чак след паузата за националите. Той със сигурност няма да играе утре срещу Галатасарай в Шампионска лига, а почти невъзможно е да вземе участие и в събота срещу Ейбар. "Кралския клуб" се изправя срещу Реал Сосиедад на 23-ти ноември, когато той със сигурност ще е възстановен.

Медиите в Мадрид обаче не са доволни от факта, че той ще е готов за игра две седмици по-рано, като смятат, че просто е по-отдаден към Уелс, отколкото към клуба. За "драконите" предстоят изключително важни двубои срещу Азербайджан (16.11) и Унгария (19.11), като тимът все още има нелоши шансове за класиране на Евро 2020. А кой ключов играч на Манчестър Сити може да премине в Реал чрез Бейл и огромна сума - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички