"Няма шанс" - Ливърпул остава само с мечтата да привлече Феде Валверде от Реал Мадрид


"Няма шанс" - Ливърпул остава само с мечтата да привлече Феде Валверде от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

6965 0

Уругвайският полузащитник Феде Валверде ще трябва доста да се постарае, за да запази мястото си в халфовата линия през следващия сезон. Въпреки това обаче е малко вероятно да напусне Реал Мадрид.

Близкият до Ливърпул Нийл Джоунс каза пред "Empire of the Kop", че почти няма шанс сделката да се случи. "Ако не го оценяват, значи Ливърпул не си върши работата както трябва, нали? Не мисля, че има някакъв шанс Ливърпул да подпише с Федерико Валверде, освен ако не се случи нещо огромно по отношение на петима или шестима играчи, които да напуснат клуба срещу 200 милиона паунда.

Реал няма да изпусне един от обещаващите си играчи


И Ливърпул, и Челси са свързвани с трансфер на Валверде, въпреки че не се е стигнало далеч отвъд това, като самият играч отхвърля подобни предложения. "Той е брилянтен играч, беше страхотен за Реал Мадрид. Мисля, че той беше може би най-добрият им играч във финала на Шампионска лига срещу Ливърпул, той беше един от ключовите им играчи в този мач до финала. Бих се учудил, ако Реал Мадрид е готов да го пусне на този етап".

"Мисля, че Реал Мадрид гради бъдеще, което включва Валверде. Би било хубаво да мечтаете за него от гледна точка на Ливърпул. За съжаление, не мисля, че това ще се случи". Валверде трябва да се бори за място в централната халфова линия с Чуамени, Камавинга, Лука Модрич, Тони Кроос, Дани Себайос и Джуд Белингам.  В последните години Реал действа много по-различно на трансферния пазар, като именно залага на млади таланти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички