Шави коментира отменения гол за 3:2 и констатира: Отново допуснахме наивни грешки


Шави коментира отменения гол за 3:2 и констатира: Отново допуснахме наивни грешки
Снимка: Getty Images

1406 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, остана разочарован от факта, че отборът не е успял да спечели гостуването си на Гранада (2:2) от 9-ия кръг на Ла Лига и вече изостава с три точки от лидера Реал Мадрид:

"През почти целия мач доминирахме на терена. Създадохме много положения и заслужавахме да победим, но отново допуснахме наивни грешки. Не можем да започваме мачовете по този начин...", заяви той, след като тимът му инкасира попаденията в 1-вата и 29-ата минута. 

"Все пак, реагирахме положително след лошото начало и можехме да стигнем до пълен обрат, но си тръгваме само с 1 точка, което е малко за нас", каза още Шави, а относно отменения гол на Жоао Феликс за 3:2 заяви следното:

"Съдията ми каза, че преди това топката е докоснала Феран Торес, но беше очевидно, че нямаше такова докосване. Моето усещане е, че голът трябваше да бъде признат. На кого пречеше Феран? На Никого!".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Фенове на Барселона негодуват заради отменения гол срещу Гранада (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички