Френска телевизия разкри думите на Дидие Дешан и Килиан Мбапе на почивката срещу Аржентина


Френска телевизия разкри думите на Дидие Дешан и Килиан Мбапе на почивката срещу Аржентина
Снимка: Getty Images

4547 0

Френската телевизия "TF1" разкри какво са казали Дидие Дешан и Килиан Мбапе на останалите футболисти между двете полувремена на финала на Мондиал 2022 срещу Аржентина.

"Гаучосите" детронираха "петлите" с дузпи на 18 декември и спечелиха третата си световна титла, а през първите 45 минути Франция бе неузнаваема, бе тотално надиграна и губеше с 0:2...

"Това е финал на световно първенство, това е мач на живота. Така или иначе по-лошо от това не може да стане. Нека се върнем на терена - или ги оставяме да играят, или ние го правим. Нека вдигнем интензитета, нека влизаме здраво в единоборствата. Това е финал! Вече ни вкараха два гола, но можем да се върнем! Момчета, това е нещо, което се случва веднъж на 4 години", казал Мбапе на почивката в опит да надъха съотборниците си.

Ядосаният Дидие Дешан пък заявил следното в съблекалнята: "Момчета, ще ви кажа нещо, но без да се сърдите! Знаете ли каква е разликата? Разликата е в това, че Аржентина играе на скапания финал на Световното, а ние сякаш не участваме в него".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бензема с шокиращ коментар пред Флорентино Перес за оттеглянето си от Франция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички