Гризман за Меси: Даваш му пъпеш, той го превръща в хайвер


Гризман за Меси: Даваш му пъпеш, той го превръща в хайвер
Снимка: Getty Images/Guliver

4962 0

Нападателят на Барселона Антоан Гризман сподели актуалните си впечатления от играта с шесткратния носител на "Златната топка" Лионел Меси. "Имаме добри отношения. Разбираме се чудесно. Понякога си пишем, а също така често комуникираме на тренировките. На терена с него е очевидно много лесно. Давате му пъпеш, а той го превръща в хайвер! Не сме под натиск затова да не пропуснем подаване", заяви французинът пред "Л'Екип".

"Играта ни става все по-добра и по-добра. Този сезон беше малко по-трудно заради контузии и невинаги всеки футболист играеше там, където му е най-удобно. Но през новия сезон с новите играчи ситуацията трябва да се подобри. В началото на сезона не бях много щастлив, защото не играех. Не се чувствах важен играч. Свикнал съм да играя във всеки мач, особено в големите", допълни Гризман.

"Бях на скамейката в мача с Реал през октомври и ме вбесяваше това, че до мен загряваха играчите, а аз останах резерва. Но това е волята на треньора. Трябва да приемете това и да работите, за да го накарате да си промени мнението", завърши звездата. А ето едно доказателство за добрите отношения между двамата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички