Жорди Алба беснее: Барселона подари Луис Суарес на пряк конкурент и какво стана?


Жорди Алба беснее: Барселона подари Луис Суарес на пряк конкурент и какво стана?
Снимка: Getty Images

3566 0

Защитникът на Барселона Жорди Алба изказа разочарованието си от трансфера на Луис Суарес в Атлетико Мадрид. Испанецът смята, че решението е било абсурдно:

"За мен това е някакъв абсурд, в крайна сметка той е играч, който даде много на Барселона. На практика клубът го подари на свой пряк конкурент за титлата в Испания, какъвто е Атлетико. И вижте какво се случи – те спечелиха Ла Лига", коментира Алба, цитиран от "Marca".

"Изобщо не ми хареса, когато това се случи. Къде ще намерите друг нападател като него? Суарес даде много на Барселона. Но, хей, просто решиха и го махнаха. С него сме приятели и от време на време се чуваме. Той е щастлив в Атлетико, още повече, че спечели Ла Лига и затвори устите на много хора. Миналата година му беше много трудно в Барселона, но сега показа на какво е способен", подчерта левият бек.

"Говорят се много небивалици, които нямат нищо общо с истината. Казвам ви, атмосферата в съблекалнята, когато Суарес още беше в тима, бе невероятна. Имахме много добър колектив. Луис е много трудолюбив и това е видимо – той стана третият най-резултатен футболист в историята на Барселона", добави още 32-годишният Жорди Алба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички