Бижу: Задната ножица на Антоан Гризман, която изведе Франция срещу България (ВИДЕО)


Бижу: Задната ножица на Антоан Гризман, която изведе Франция срещу България (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7461 0

Световният шампион Франция започна ударно в последната си контрола преди започващото Европейско първенство по футбол. "Петлите" се изправиха срещу националния отбор по футбол на България със звездния си състав, от който се очаква да спечели големия формат.

Очаквано, още от първите минути на двубоя футболистите на Дидие Дешан контролираха темпото и атаките започнаха да валят една след друга. След няколко пропуска на Килиан Мбапе и Карим Бензема се стигна и до първия гол в срещата, който бе дело на Антоан Гризман.

А той бе истинско бижу. Мбапе опита да пробие отляво, но сред поредица от финтове, подаването му бе пресечено от Иван Турицов. Топката обаче описа такава парабола, че стана удобна за акробатично изпълнение от страна на една от многото звезди на Франция - Гризман.

Атакуващият играч на Барселона не се поколеба и за секунда, като отправи красива задна ножица. След изстрела му топката се запъти към Ивайло Чочев, който съвсем леко успя да играе с топката и да я отклони. Така тя стана още по-неспасяема и Даниел Наумов нямаше какво да направи. Все пак се насладете на красивото изпълнение на Гризман във видеото по-долу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички