Грандиозен триумвират се бори за подписа на Усман Дембеле


Грандиозен триумвират се бори за подписа на Усман Дембеле
Снимка: Getty Images/Gulliver

1360 0

Байерн Мюнхен, Челси и Пари Сен Жермен ще влязат в битка за подписа на атакуващия футболист от Барселона Усман Дембеле. Френският национал става свободен агент след по-малко от една седмица, а каталунският гранд все пак е предложил нова оферта към офанзивния играч. Той обаче продължава да умува върху нея.

Според испанската преса обаче Байерн, Челси и ПСЖ искат да се подсилят с футблиста през това лято, като и трите отбора са готови с предложения към футболиста и се надяват той да избере тях пред конкуренцията.

В Барселона лично Шави Ернандес държи Дембеле да остане на „Камп Ноу“, тъй като вижда в него потенциал, който може да помогне на „блаугранас“ в дългогодишен план.

Челси обаче с Томас Тухел също иска да вземе играча, след като германецът ръководеше Дембеле в периодите им в Борусия Дортмунд и неслучайно интересът е толкова сериозен. ПСЖ пък е сериозно свързван с транферни действия за французина, а Байерн Мюнхен иска да засили още повече мощта си, след като закупи Садио Мане от Ливърпул преди броени дни.

Дембеле има 32 мача за Барса през този сезон, като вкара два пъти и подаде за други 13 гола във всички надпревари. А какво ще прави Байерн с Левандовски, разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички