Спортният директор на Байерн Мюнхен охлади рязко мераците на Барселона за Роберт Левандовски


Спортният директор на Байерн Мюнхен охлади рязко мераците на Барселона за Роберт Левандовски
Снимка: Getty Images

1664 0

Спортният директор на Байерн Мюнхен - Хасан Салихамиджич, отхвърли всякакви предположения и твърдения, че Роберт Левандовски ще напусне клуба. Това се случи по време на пресконференията, на която официално бе представен Садио Мане.

Головата машина на баварците влиза в последната година от своя договор и вече ясно изрази желанието си да си тръгне от Мюнхен. В медийното пространство пък от доста време насам се тръби, че полякът иска да отиде в Барселона.

"Това не ме интересува. Очаквам да видя Левандовски на първата тренировка на 12 юли", отсече директорът на Байерн в отговор на журналистически въпрос, а след това допълни: "Разбирам въпроса ви, но нашата позиция е ясна: Роберт има договор до лятото на 2023 година".

Питанията в тази насока продължиха и Салихамиджич трябваше да отговори дали трансферът на Мане не означава, че Байерн Мюнхен си е осигурил заместник на Левандовски:

"Подписахме със Садио, за да увеличим конкуренцията в състава. Не сме доволни от отпадането от Виляреал в Шампионска лига. Искаме да засилим борбата за всяко място в отбора. Привличането на Мане ще "размести картите" за всеки от атакуващите ни играчи, но никога не сме мислели, че трябва да продадем някого, ако той пристигне при нас".


 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички