Юлиян Нагелсман обясни какво е повишило интереса на Байерн Мюнхен към Садио Мане


Юлиян Нагелсман обясни какво е повишило интереса на Байерн Мюнхен към Садио Мане
Снимка: Getty Images

1519 0

Садио Мане вече официално е играч на Байерн Мюнхен, а старши треньорът на баварците направи любопитен коментар за най-новото си попълнение. Юлиян Нагелсман заяви, че безкористното поведение на сенегалеца е причината да го пожелае в състава си!

Немският колос привлече нападателя за 41 милиона евро, обвързвайки го за следващите 3 сезона. По време на своето представяне, Мане каза, че няма проблем да играе на три или четири различни позиции в атаката, но крайното решение ще бъде на мениджъра. Именно подобно изказване, от което "лъха" отборен дух, е мотивирало Байерн да осъществи сделката:

"Още от първия ни разговор той остави впечатление, че е напълно безкористен човек, което е необичайно за такова голямо име във футбола", призна Нагелсман пред клубния сайт.

"Той ни каза, доста скромно, че може да си се представи на всяка позиция в нападение. Рядко чуваш нещо подобно - това показва, че футболистът се поставя напълно в услуга на клуба и треньора. Точно това ни накара да го пожелаем още повече", поясни наставникът на Байерн Мюнхен.

Вижте още: Когато Мане унищожи Байерн през 2014-а, а баварците не го купиха за 20 млн. евро (ВИДЕО)

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички