Барселона иска да задържи Усман Дембеле, но не намира правилния път


Барселона иска да задържи Усман Дембеле, но не намира правилния път
Снимка: Getty Images

2279 0

Усман Дембеле е една от най-дискутираните фигури в Барселона. Сагата между него и каталунците продължава повече от година, а край все още не се вижда. Главният изпълнителен директор на клуба Матеу Алемани и спортният съветник Жорди Кройф са провели среща с футболиста в понеделник относно неговия договор. 

Финансовите рестрикции на "лос кулес" обаче са направили така, че до споразумение да не се стигне. Силните в испанския гранд са пожелали нападателят да остане, но не успяват да открият път, по който да намалят заплатата му и едновременно с това да го привлекат. 

Основният проблем пред Барселона е фактът, че самите те не знаят какво точно могат да предложат на крилото поради финансовите си рестрикции. Именно за това се оплака и президентът на клуба Джоан Лапорта, който заяви, че Ла Лига пречи на "червено-сините".

В същото време пред състезателя стоят много други опции. Той е получил оферти от ПСЖ и Байерн Мюнхен, които са далеч по-добри от тази на каталунците. Барса е далеч от постигане на споразумение с 25-годишния французин, но фактът, че преговорите продължават показва, че той за заинтригуван да остане на "Камп ноу".

Вижте коя суперзвезда на ПСЖ е пожелала Усман Дембеле в отбора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички