"Грабежът на века": Интернет ври и кипи след скандалния съдия на Реал Мадрид - Алмерия


"Грабежът на века": Интернет ври и кипи след скандалния съдия на Реал Мадрид - Алмерия
Снимка: GettyImages

4140 0

Футболните фенове, освен тези на Реал Мадрид, са бесни след двубоя на "кралете" с Алмерия в неделя вечер. Възпитаниците на Карло Анчелоти постигнаха труден успех с 3:2 след драматичен обрат от 0:2.

Какво се случи?

Срещата породи безброй скандали в интернет, а главните замесени бяха съдиите и суперзвездата на "лос бланкос" Винисиус. Първо Хоселу спечели дузпа на своя тим в 56-ата минута, която Джуд Белингам превърна в гол.

Още: Шави с остра атака след скандалното съдийство и победата на Реал Мадрид

Серхио Арибас отново даде сериозен аванс на тима си в 61-вата минута, но попадението му бе отменено след преразглеждане от ВАР. "Черешката на тортата" бе поставена 67-ата минута.

Тогава Винисиус направи резултата 2:2, но по скандален начин. Бразилецът намери мрежата, но изцяло с помощта на своята ръка. Ситуацията изглеждаше ясна от километри, но все пак последва преразглеждане от ВАР.

И тогава стана скандално. Главният арбитър лично прегледа ситуацията, а решението му стъписа всички. Той прецени, че нападателят е играл с рамо, посочвайки центъра. Всички в лагера на Алмерия бяха бесни, а това помогна и на Дани Карвахал да донесе трите точки на Реал в 9-ата минута от продължението. 

Още: В Алмерия не спестиха нищо пред цяла Испания:"Ограбиха ни", "не ни позволиха да бием Реал"

Реакциите

Мигновено след последния съдийски сигнал хора от щаба на гостите излязоха с позициите си за случилото се. Такава дойде дори от треньора на Барселона Шави, който осъди решението на рефера. Социалните мрежи пък бяха "заляти" от хиляди гневни коментари на фенове и специалисти.

"Кражбата на века", заяви легендата на ЦСКА - Владимир Манчев, в ефир след мача. "Абсолютна кражба отново, поне 10 спечелени точки от изумителни съдийски решения този сезон". "Вардрид се завърна". "Много нечестно", "Не трябваше да печелим по този начин", гласяха само част от мненията онлайн.

Още: Карло Анчелоти: Разбирам гнева на Алмерия за решенията на ВАР, но мисля, че бяха правилни

Джуд Белингам с пропуск от задна ножица, който можеше да е кандидат за гол на сезона (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички