В Алмерия не спестиха нищо пред цяла Испания:"Ограбиха ни", "не ни позволиха да бием Реал"


В Алмерия не спестиха нищо пред цяла Испания:"Ограбиха ни", "не ни позволиха да бием Реал"
Снимка: Getty Images

2937 0

Част от футболистите на Алмерия веднага след края на гостуването срещу Реал Мадрид от 21-ия кръг в Ла Лига изразиха огромното си негодувание от съдийските решения насред "Сантяго Бернабеу". 

Винисиус отново бе в центъра на вниманието

Всички в лагера на аутсайдера бяха бесни най-вече от признатото попадение на Винисиус за 2:2 преди заключителния четвърт час. Трябва да се отбележи, че Алмерия шокира футболната общественост, след като поведе до полувремето с 2:0, а при 2:1 попадение бе отменено от ВАР и след това бразилецът изравни. 

След края на срещата младият испански бранител Марк Пубил и опитният полузащитник Гонсало Мелеро бяха лаконични, но категорични в изказванията си: 

"Изиграхме страхотен мач, поведохме, но някой реши, че не можем да победим като гости тук. Поради тази причина загубихме". 

"Днес ни ограбиха. Мъчно ми е да го кажа, но това е истината. И тази година вече имаше подобни случаи. Днешният ден надмина всички граници, беше невероятно. Нищо повече не можеше да бъде направено за тях, за да спечелят мача... Много опити за интерпретация като например гол с ръка: или е игра с ръка, или не е, но никога не трябва да гледате на ВАР".

Още: Студена война цари между президентите на Барселона и Реал Мадрид

Има договор със Сити, но впечатлява с Жирона: Поредният талант влезе в радара на Реал Мадрид

Саудитският Ал Хилал мина Реал Мадрид и Барселона по конкретен показател, пред него остана само Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички