Карло Анчелоти: Разбирам гнева на Алмерия за решенията на ВАР, но мисля, че бяха правилни


Карло Анчелоти: Разбирам гнева на Алмерия за решенията на ВАР, но мисля, че бяха правилни
Снимка: Getty Images

3276 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе доволен от победата на своя тим с 3:2 над Алмерия. Успех, който дойде в добавеното време и бе съпътстван с много спорни решения. Според него обаче всички са били взети правилно от съдията.

Анчелоти смята решенията на съдията за правилни

Анчелоти иска да се забрави първото полувреме за Реал Мадрид

"Странен мач. Първото полувреме беше много лошо. Оцених вчерашната тренировка като лоша, бяхме уморен отбор. Второто полувреме беше нещо друго и имахме подкрепата от феновете, което е много важно. Направих грешка в състава. Още в 30-ата минута мислех за промените. Разбирам гнева на Алмерия с решенията на ВАР, но мисля, че бяха правилни", заяви Анчелоти, като отчете, че първото полувреме трябва да се забрави.

Относно спорните положения. "Видях ги. Мисля, че реферът взе правилните решения, а не ВАР. Тя предупреждава и съдията решава. И мисля, че беше прав", и продължи относно ротацията при вратарите.

"Те са щастливи и спокойни. Това не е нещо, което обикновено правя. Последният път, когато го направих, беше с Касияс и Диего Лопес и не се обърка. Надявам се това да се случи отново". Една от звездите на тима Джуд Белингам бе близо до невероятен гол от задна ножица, но малко точност не му достигна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички