Голмайсторът на Лига 1: Барселона пита за мен от миналото лято насам


Голмайсторът на Лига 1: Барселона пита за мен от миналото лято насам
Снимка: Getty Images/Guliver

1768 0

Бившата звезда на Севиля Уисам Бен Йедер заяви, че Барселона разпитва за него още от миналото лято насам. Френският нападател, който в момента се подвизава в родината си с екипа на Монако, признава, че е бил много близо до трансфер на "Камп Ноу" през зимния трансферен прозорец.

"Миналото лято Барселона искаше информация за мен няколко пъти. Тази зима трансферът можеше да е факт. Не се случи, това е положението, явно така е трябвало да стане. Това показва, че върша добра работа. Запазих професионализма си и останах фокусиран върху представянето ми в Монако", сподели Бен Йедер.

Бен Йедер премина в Монако през лятото на 2019-а и оттогава не спира да впечатлява с екипа на френския тим. В момента той е водач при голмайсторите в Лига 1 с 18 попадения - колкото има и Килиан Мбапе. Монако закупиха правата му срещу 40 млн. евро, а в момента Transfermarkt го оценява на 50 млн.

Припомняме, че Барселона търсиха нападател през зимата и в крайна сметка се подсилиха с Мартин Брейтуейт от Леганес. Междувременно медиите в Каталуния са убедени, че Барса е много близо до трансфера на един от топ голмайсторите в ЕВропа (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички