Глас от Испания: Барселона трябва да продаде половината отбор, за да си върне Лео Меси


Глас от Испания: Барселона трябва да продаде половината отбор, за да си върне Лео Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

2630 0

Известният испански журналист Пол Тенорио е на мнението, че Барселона няма да има финансовата възможност да си върне Лионел Меси обратно в редиците, тъй като ще "трябва да продаде половината отбор, за да си го върне".

"Това, че Меси се връща в Каталуния, за да се пенсионира, е димна завеса. Какви пари ще му платят, ако не знаят дали въобще ще успеят да привлекат Меси? Барселона ще трябва да продаде половината отбор, за да си върне Лео Меси", каза Тенорио за "Marca".

"Меси е невъзможен за Барса освен ако не дойде безплатно. Ако има някой с минимална яснота, останал в борда на Барселона, което вече се съмнявам, той ще трябва да сложи край на тази операция по спортни и финансови причини", добави още журналистът.

Меси напусна испанския гранд, след като договорът му изтече в края на сезон 2020/21, присъединявайки се към ПСЖ с двугодишен договор. Въпреки това, той не успя да повтори успеха, който имаше в Барселона с парижани, като не съумя да премине осминафиналите на Шампионска лига в два опита.

Докато в Барселона се чудят дали да си върнат Меси е правилното решение, то каталунският гранд набеляза заместника на Жерар Пике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички