Гави иска да остане в Барселона, каталунците работят по въпроса


Гави иска да остане в Барселона, каталунците работят по въпроса
Снимка: Getty Images

1613 0

Една от най-големите надежди на Барселона - 17-годишният Гави, е изявил своето желание да остане и да се развива в отбора. Клубът от своя страна работи по осъществяването на сделката. Това потвърди спортният директор на каталунците - Матеу Алемани, на пресконференция преди срещата с Бетис в събота. 

"Гави иска да остане. Доста дълго време преговаряхме за това той да бъде в Барселона дълги години", коментира директорът пред "Movistar".

Гави е на едва 17, но вече има записани 45 срещи за първия отбор на гранда само през изминалия сезон. Със солидното си представяне и показаното постоянство младокът заслужи доверието на своя наставник Шави. 

Интензитетът и постоянството в изявите на тийнейджъра през сезона не отговарят на заплащането, което той получава. Към момента полузащитникът прибира 100 000 евро годишно, което определено е недостатъчно, за подобен талант. Именно това мотивира започването на преговорите относно новия му контракт.

Вижте още по въпроса с договора на младока

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички