Фърдинанд към Меси: Искаш ли в последните си силни години да не се бориш за голям трофей?


Фърдинанд към Меси: Искаш ли в последните си силни години да не се бориш за голям трофей?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1510 0

Легендарният бивш централен бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд "зададе" важен въпрос към мегазвездата на световния футбол Лионел Меси, с който намеква, че ако аржентинецът иска да спечели още някой голям трофей преди своето отказване, то той трябва да напусне Барселона.

"Той (Меси) иска ли да остане в Барселона и да не се бори за спечелването на големите трофеи? Иска ли той да прекара последните си години в тази фланелка, имайки предвид представянето и вида на състава в сравнение с това, което представляват останалите отбори в Европа?

Има ли той достатъчно време просто да седи там и да чака? Футболът е игра, която идва и си отива много бързо от твоя живот. Така че в тези две години, в които той все още ще има силите да влияе на играта така, както го прави, ще иска ли да го прави без да се бори за големите трофеи" - изрази се Фърдинанд пред "BT Sport".

Разбира се, думите на Рио идват по повод поредната година на разочарование за Барселона в Шампионска лига, като на всичкото отгоре, през този сезон каталунците не спечелиха нито едно отличие. А какви са вариантите пред аржентинеца? Преди часове стана ясно, че Манчестър Сити е готов на всичко, за да привлече Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички