Роналд Куман е по-близо до Барселона отвсякога


Роналд Куман е по-близо до Барселона отвсякога
Снимка: Getty Images/Guliver

9889 0

Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман може да застане начело на Барселона, съобщава "Mundo Deportivo". През последните часове шансовете на 57-годишния Куман да замени Кике Сетиен са нараснали значително. Доскоро той отказваше на бившия си клуб, тъй като искаше да работи с националния отбор поне и на Евро 2020, но сега е осъзнал, че това е може би последната му възможност да оглави Барса.

Освен Куман, в испанския гранд много искат на треньорския пост доскорошна своя звезда. Става дума за Шави Ернандес. Той обаче смята, че сега не е подходящото време да се върне като треньор. Причината за това е твърде големият шум около клуба и несвързаните със спорта проблеми в него. Освен това легендата не иска да му се налага да гони от отбора свои приятели, с които е играл доскоро.

От вчера се говори, че фаворит за поста на Сетиен е безработният Маурисио Почетино. В ръководството на Барселона обаче не искат него, тъй като миналото му е свързано с градския съперник Еспаньол. Освен това аржентинецът няколко пъти е казвал, че не би тренирал Барселона. А какво условие има Лионел Меси, за да не напусне клуба, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички