Реал с половин милиард бюджет за трасфери, ръководството е решило как ще ги харчи


Реал с половин милиард бюджет за трасфери, ръководството е решило как ще ги харчи
Снимка: Guliver/GettyImages

1345 0

Реал Мадрид може да се похвали с изумителен трансферен бюджет за настоящото лято, който би могъл да им осигури редица класни футболисти. Испанското издание Goal съобщава, че става въпрос за умопомрачителните 450 милиона евро. Все пак, сумата не е предназначена за задължително харчене, а за "интелигентни сделки".

"Белият балет" вече официално анонсира привличането на германския защитник Антонио Рюдигер от "Стамфорд Бридж" и вече отново всички са насочили поглед към Орелиан Чуамени. Според запонати сделката е въпрос на време, а за след това столичаните вече имат ясен план. Испанският журналист Серджио Киранте разкри, че "кралският клуб" ще се насочи към подновяване на контрактите на ключовите играчи. 

Междувременно специалистът по сделките Фабрицио Романо съобщава, че Анчелоти иска на всяка цена да бъде привлечен и ляв бек, а това може да е Фран Гарсия. Испанецът мина през много различни формирования на "викингите", но в крайна сметка бе първо отдаден под наем, а след това и продаден на Райо Валекано. Сега обаче има вероятност да се завърне на "Сантяго Бернабеу".

Ето го и първия коментар на Рюдигер като играч на Реал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички