Флорентино Перес: Лука Модрич е достоен за още една "Златна топка"


Флорентино Перес: Лука Модрич е достоен за още една "Златна топка"
Снимка: Getty Images

1339 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не спести суперлативите към полузащитника на "кралския клуб" Лука Модрич след финала за Суперкупата на Испания в Рияд. Столичани надделяха над Атлетик Билбао с 2:0, което им донесе трофея.

След края на церемонията по награждаването на неговия отбор Перес отличи не само Лукас Модрич като играч на мача, но и вратаря Тибо Куртоа. Президентът на Реал допълни, че левият защитник Марсело е истинска легенда на "лос бланкос".

"Няма да сметна, че се хваля, ако кажа, че Тибо Куртоа и Лука Модрич са най-добрите футболисти на своите позиции в световния футбол. Лука сега се намира във фантастична форма и поради тази причина е достоен да спечели още една "Златна топка"", каза Перес.

"Що се касае до рекорда на Марсело, то той е жива легенда на нашия клуб. Целият стадион го аплодираше и аз съм много щастлив, че той постигна това на място, където има толкова много фенове на Реал", заяви президентът на клуба по повод рекорда на Марсело за най-много спечелени трофеи с Реал.

"Реал иска да побеждава във всеки турнир, в който участва. Тази година стават 60 години, откакто за първи път станах член на този клуб, така че продължавам да работя в съответствие с принципите, на които ни учеше Сантяго Бернабеу", добави още Флорентино Перес.

Вижте и какво е мнението на Флорентино Перес относно бъдеща продажба на Еден Азар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички