Флорентино Перес хвърли малко светлина около две от големите имена в Реал Мадрид


Флорентино Перес хвърли малко светлина около две от големите имена в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/ колаж: Sportlive

1339 0

В последно време се появиха информации в световните медии, че защитникът на Реал Мадрид Рафаел Варан е близо до това да се присъедини към английската Висша лига, където ще защитава цветовете на Манчестър Юнайтед.

Президентът на Кралския клуб Флорентино Перес обаче отрече клубът да е получавал каквито и да е оферти за него:

"Разбрах от медиите, че иска да си тръгне. Не знам какво се случва. Когато се върне от Европейското първенство, ще видим. Остава му една година. Не сме разговаряли с него. Подписването и подновяването на договорите е след края на Евро 2020. Не мисля, че сме получавали оферти за него. Той е тук от много години и е много добър. Ако иска да си тръгне, ще го каже, а ако иска да остане, пак ще го каже", лаконично заяви Перес пред "El transistor".

Президентът на "белия балет" засегна и темата с Гарет Бейл. Той ще се завърне в Реал Мадрид за началото на сезон 2021/22, след като в последната една година иград под наем в Тотнъм: 

"Той е страхотен играч. Спомням си финалите, които той спечели за нас. Според мен той е един от най-добрите играчи в Европа. Всеки е такъв, какъвто е, според личността си. Последното нещо, което си спомням е попадението му със задна ножица в Киев. След това вкара още един гол. Бих ли искал той да остане? Обичам всички играчи", коментира Перес.

Ето какви са опциите пред Реал Мадрид, ако Рафаел Варан все пак напусне клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички