Какви са опциите пред Реал Мадрид, ако Рафаел Варан напусне клуба?


Какви са опциите пред Реал Мадрид, ако Рафаел Варан напусне клуба?
Снимка: Getty Images/Guliver

1155 0

Бранителят на Реал Мадрид Рафаел Варан изглежда все по-близо до това да напусне клуба. Медиите в Испания съобщават, че играчът не се чувства дооценен от "белия балет", който не му предлага достатъчно добро възнаграждание. Той не чувства и подкрепата на феновете, поради което иска да продължи кариерата си на друго място.

Испанското издание "Марка" разглежда опциите пред Реал Мадрид в случай, че Варан си тръгне от "Сантяго Бернабеу". Бранителят на Виляреал Пау Торес и защитникът на Севиля Жул Кунде са сред вариантите за заместник на Варан, но техните трансфери ще бъдат твърде скъпи. Затова от Реал не предвиждат да ги закупуват, освен ако Варан в действителност напусне.

Защитниците на Реал Виктор Чуст Гарсия и Ману Валехо изглеждат като по-вероятни опции за отбраната на "белите" през новия сезон, тъй като няма да се налага инвестирането на крупни суми за трансфери. Вместо това фокусът на Реал ще остане върху привличането на голямата цел - Килиан Мбапе, който все още не е подновил договора си с ПСЖ.

Преди дни стана ясно, че представителите на Рафаел Варан ще имат среща с ръководството на Манчестър Юнайтед (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички