Ексклузивно: Реал Мадрид се срещна с Кристиано Роналдо


Ексклузивно: Реал Мадрид се срещна с Кристиано Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

2850 0

Почти със сигурност трансферът на Кристиано Роналдо в Ювентус е финализиран. И това е станало тази нощ, когато един срещу друг са седнали дясната ръка на Флорентино Перес - Хосе Анхел Санчес, и португалската суперзвезда, заедно със своя агент Жорже Мендеш, пише "Marca" в ексклузивен свой материал.

На срещата двете страни са дискутирали ситуацията и е станало ясно, че бъдещето на Роналдо е извън пределите на "Сантиаго Бернабеу". От страна на "кралете" не е имало сериозен разговор за нов контракт, въпреки че все още важи последната оферта на "белия балет" - 28 милиона евро заплата и 6 милиона евро в бонуси. Тя е била отказана още преди няколко дни.

Това, което е обсъждано, е била трансферната сума. Санчес е поискал от Мендеш да намери отбор, който е готов да плати 100 милиона евро за Роналдо. От своя страна, супер агентът е бил категоричен, че молбата ще бъде удовлетворена, напълно наясно, че Ювентус е готов да се раздели с тази сума, за да притежава правата на 5-кратния носител на "Златната топка".

Това е и последната среща, на която Кристиано Роналдо ще присъства с представители на Реал Мадрид. Той ще се готви за представянето си в бъдещия клуб, а Мендеш ще задвижи преминаването на португалеца в Ювентус. Надеждата, че двете страни ще изгладят отношенията си и ще се стигне до оставане на Роналдо, е приключила. Това е краят на ерата Роналдо в Реал Мадрид, а той вече е фокусиран върху следващото си предизвикателство.

МОМЕНТЪТ, В КОЙТО ПЕРЕС ОТКАЗА РОНАЛДО ОТ РЕАЛ

В следващите часове и дни дискусиите между Мендеш и Реал Мадрид ще продължат, но едно е сигурно - Роналдо отива в Мадрид, след като вкара 451 гола за 9 сезона с екипа на "белия балет" и се превърна в най-резултатния играч в легендарната история на клуба, пише още "Marca".

ИМЕНИЕТО, В КОЕТО ЩЕ ЖИВЕЕ РОНАЛДО В ТОРИНО (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички