Разкриха основната причина Юве да се бори за Роналдо


Разкриха основната причина Юве да се бори за Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2231 0

За възможна раздяла между Кристиано Роналдо и Реал Мадрид се говори още от май месец, като имаше няколко варианта за нов клуб на звездния португалец. Имаше вероятност той да отиде в Пари Сен Жермен или Манчестър Юнайтед, но от няколко дни фаворит за подписа на 5-кратния носител на "Златната топка" е италианският хегемон Ювентус.

В Русия разкриха една от причините "бианконерите" да се съгласят да платят общо 220 милиона евро за португалския национал. Става дума за желанието на "Старата госпожа" да спечели до 2 години Шампионска лига. Новината обяви руското издание "Р-Спорт", което се позовава на източник, близък до босовете на Ювентус.

ЕТО КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА РОНАЛДО С ЕКИП НА ЮВЕ

"Слуховете за това, че Кристиано Роналдо може да премине от Реал в Ювентус са истина, казва информаторът. - Ръководството на Ювентус изобщо иска сериозно да подсили състава, защото това ще улесни задачата задължително да се спечели Шампионска лига в близките 2 сезона".

Според слуховете към момента Роналдо е договорил личните си условия с италианския гранд, като остава само двата клуба да се разберат за трансферната сума.

През миналия сезон "бианконерите" стигнаха до четвъртфиналите на Шампионска лига, където загуби от Реал Мадрид. Решителния за изхода от битката гол вкара именно Роналдо. През сезон 2016/17 Ювентус загуби във финала на турнира, отново срещу Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички