Екс играч на Реал: Шави съживи Барса, хубаво е да го гледам да празнува в съблекалнята


Екс играч на Реал: Шави съживи Барса, хубаво е да го гледам да празнува в съблекалнята
Снимка: Getty Images

2207 0

Неочаквана похвала получи треньорът на Барселона Шави Ернандес за работата си в тима. Тя дойде от бившия защитник на Реал Мадрид Иван Кампо. Испанецът отчете факта, че за 3-те месеца, в които работи на "Камп ноу", легендата на клуба подобри играта на тима и го изкачи от деветото до четвъртото място в Ла Лига. Шави е загубил 4 от своите 15 мача във всички турнири, а е спечелил 7.

"Шави съживи отбора, той отново играе с удоволствие. Той донесе правилния стил на игра, толкова специален за Барса, помогнаха и новодошлите, и старите играчи с много опит. Заедно те възстановиха положителната енергия, която Шави излъчва и която е необходима за създаване на отбор и начин на гледане на футбола", заяви Кампо пред "Radio Marca".

"И когато дойдат победи като тази, да водиш с 4:1 на полувремето, се възстановяват идеите и чувствата. И е хубаво да го видя да празнува в съблекалнята", допълни бившият защитник, който носи фланелката на "кралете" в периода 1998-2000 година. А какъв комплимент към Шави отправи треньорът на Гранада Роберт Морено вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички