Шави не издържа, принуждава Барселона да преподпише с Гави


Шави не издържа, принуждава Барселона да преподпише с Гави
Снимка: Getty Images

4562 0

Наставникът на Барселона Шави Ернандес не иска да мисли за нищо друго, докато клубът не предостави чисто нов договор на Гави, с който младият халф да удължи престоя си на „Камп Ноу“, твърдят медиите в Каталуния.

Испанският национал се явява важен футболист в селекцията на „блаугранас“, а контрактът на тийнейджъра изтича в следващите 18 месеца. Интересът към Гави е изключително сериозен, като внимание към него е приковал Ливърпул, който е готов да заплати откупуващата клауза на футболиста, която е на стойност 50 милиона евро, ако Гави не склони да преподпише с Барса.

Според Sport Шави притиска ръководството на каталунския гранд да предложи нов договор на играча, който ще се яви фундаментален играч за проекта на легендата на Барселона, който пое наскоро родния си клуб. С новия договор клаузата на Гави ще стане 1 милиард евро и тя ще бъде непосилна за всички клубове по света. Припомняме, че същият е случаят и с Педри.

Гави има два гола и три асистенции за Барса в 26 мача през този сезон, включително и попадение срещу Атлетико Мадрид при успеха с 4:2 през уикенда. А какви пари дава Барса на друг свой важен играч по новия му договор, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички