Единият от тризъбеца на Ливърпул готов да заиграе в Реал или Барса


Единият от тризъбеца на Ливърпул готов да заиграе в Реал или Барса
Снимка: Getty Images

5297 0

Малко вероятно е тримата звездни атакуващи футболисти на Ливърпул - Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино, да получат предложения за нови договори към този момент, пише Goal.com. До момента ръководството полага усилия да задържи главно египетския национал, чийто контракт изтича през юни 2023 година.

За разлига от Салах, ръководството на "червените" не само не е предлагало нов контракт на Мане, но дори не го е канило на среща, за да обсъдят бъдещето му. През април нападателят, който спечели Купата на африканските нации със Сенегал, ще навърши 30 години. Въпреки това той остава ключов играч за Юрген Клоп, като вкара 10 попадения през сезона дотук във Висшата лига и Шампионска лига. Неговият договор с клуба също е до лятото на 2023-та. 

Goal.com пише, че сенегалецът би склонил на нов договор с Ливърпул, само ако заплатат му бъде значително повишена. Собствениците на клуба обаче не са известни с голямо желание да харчат пари за играчи над 29 години. Затова Мане е открит към трансфер в някой от испанските грандове - Барселона или Реал Мадрид, ако получи такова предложение.

От дете сенагалският национал мечтае да опита силите си в испанската Ла Лига и агентите му са осведомени къде би искал да продължи кариерата си той, ако Ливърпул не му предложи нов договор. А ето какъв проблем си мисли Майкъл Оуен, че има между Мане и Салах. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички