Анчелоти похвали Винисиус, коментира пропуска на Лука Модрич от дузпа и каза няколко думи за Карим Бензема и Едер Милитао


Анчелоти похвали Винисиус, коментира пропуска на Лука Модрич от дузпа и каза няколко думи за Карим Бензема и Едер Милитао
Снимка: Getty Images

1139 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, похвали Винисиус Жуниор за силния мач, който изигра при победата с 4:1 над Ал Ахли на 1/2-финалите на Световното клубно първенство:

"Той обича да играе футбол на върха на своите възможности, без значение къде се намира. Днес непрекъснато опитваше да застраши противника. Изигра пълноценен мач, винаги беше опасен с топка в крака и отбеляза фантастичен гол. Още веднъж показа какъв е, а именно - чудесен играч", изтъкна Анчелоти на пресконференцията си след двубоя.

Относно пропуснатата от Лука Модрич дузпа наставникът на Реал обясни: "Винаги трябва да избирам най-добрите изпълнители. Понякога те се провалят. Обикновено Лука се справя добре... Казвал съм го съвсем ясно - първият ми избор е Карим Бензема, след това Модрич, а когато ги няма и двамата - Марко Асенсио. Трудно е да се тренират дузпи. Факторът "атмосфера" не може да бъде пресъздаден по време на тренировка!", подчерта Татко Карло.

В същото време, мениджърът на "белия балет" разкри и че Бензема и Едер Милитао, които пропуснаха мача заради контузии и изобщо не пътуваха за Мароко, все пак ще се присъединят към своите съотборници в днешния 9 февруари: "Карим се възстановява много добре, докато при Милитао въпросителните са повече. Ще тренират в петък и след това ще преценим дали ще играят".

*Финалът на СКП между Реал Мадрид и Ал Хилал (Саудитска Арабия) е в събота, 11 февруари, от 21:00 ч. (българско време)!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристоф Галтие след отпадането на ПСЖ за Купата на Франция: Играчите са разочаровани и депресирани

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички