Една голяма пречка стои пред завръщането на Бейл в Тотнъм


Една голяма пречка стои пред завръщането на Бейл в Тотнъм
Снимка: Getty Images/Gulliver

1858 0

Гарет Бейл се оказа, че е излишен в Реал Мадрид, но все още не е ясно дали това лято ще може да се осъществи трансфер, след като миналата година сделките за него пропаднаха. Според медиите в Англия мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо иска да привлече уелския нападател.

Има обаче един голям проблем - "шпорите" не могат да си го позволят.  Marca твърди, че Моуриньо „би се радвал“ да подпише Бейл. Заплатата на нападателя обаче от 600 000 паунда на седмица може да се окажат основен препъни камък за всяка потенциална сделка.

31-годишният напусна "шпорите", за да се присъедини към Реал за тогавашния световен рекорд от 85 милиона паунда през 2013 г. и там спечели 4 пъти Шампионска лига. За интерес към Бейл се съобщи и от страна на Манчестър Юнайтед.

Самият Бейл също наскоро заяви, че би напуснал "белия балет", но всичко зависи от клуба.  "Да напусна Реал Мадрид? Това е въпрос, който трябва да насочите към клуба. Исках да напусна през миналия сезон и имаше проект, който ми хареса, но всичко беше блокирано в последната секунда. Всичко е в ръцете на клуба", добави уелският футболист пред Sky Sports.

Едно от последните решения, с които шокира Бейл е да не играе в реванша срещу Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички