Отчаянието в Реал дава резултат: Има кандидат за Бейл


Отчаянието в Реал дава резултат: Има кандидат за Бейл
Снимка: Getty Images/Gulliver

11781 0

Ръководството на Реал Мадрид отново има някаква надежда да се раздели със звездата на тима Гарет Бейл, който остана тотално извън сметките на Зинедин Зидан. Френският специалист почти не го пусна в игра в края на сезона в Ла Лига, а от новия сезон изобщо не мисли да залага на уелсеца, който от своя страна ясно демонстрира в последните месеци, че не му е приоритет да играе футбол с фланелката на "кралете". 

Според информация на "Cuatro", Флорентино Перес и компания са в контакт с Манчестър Юнайтед и "червените дяволи" имат интерес към уелсеца. "Кралете" са отчаяни в желанието си да се разделят с Бейл, така че са готови да го пуснат и без трансферна сума на "Олд Трафорд". За английския гранд обаче крилото е "последен вариант", ако клубът не сполучи с другите си трансферни цели.

Липсата на парична компенсация за трансфер прави Бейл апетитна хапка и за още един отбор - бившия му тим Тотнъм, но структурата на заплатите при лондончани ще наложи на Бейл да си намали драстично възнаграждението, ако иска да играе под ръководството на Жозе Моуриньо. На този етап "шпорите" не могат да вземат Бейл, но до края на трансферния прозорец има достатъчно време. 

И при двата периода на Зидан в Реал Мадрид Бейл е оставал на заден план в неговите сметки, въпреки че беше с ключова роля в някои от най-големите успехи на тима. Ръководството на клуба също се надяваше, че двамата ще заздравят отношенията си, което е и причината Реал да откаже колосална оферта за Бейл само преди година (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички