"Бразилия ли? Тук съм докато не ме изритат"! Карло Анчелоти смълча спекулантите относно бъдещето си


"Бразилия ли? Тук съм докато не ме изритат"! Карло Анчелоти смълча спекулантите относно бъдещето си
Снимка: Getty Images

1263 0

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, отговори на слуховете относно потенциалното си напускане на "кралския клуб". Италианският специалист заяви, че единственият вариант той да не бъде начело на "белите" през следващия сезон е да бъде уволнен.

Легендарният наставник бива свързван с поемане на бразилския национален отбор, а все повече слухове твърдят, че е въпрос на време това да се случи. Въпреки това обаче, Анчелоти категорично отрече подобни информации и сподели, че остава в испанския гранд.

"Няма да се махна от тук докато не ме изритат. Подобряваме се и този трофей ще ни даде допълнително сила да се борим за всеки оставащ друг, което и ще направим", коментира Анчелоти след триумфа на Световното клубно първенство и продължи, коментирайки и темата и Бразилия.

"Националният отбор на Бразилия ли? Не знам нищо по този въпрос. Дори си нямам идея какво съобщават в Бразилия. Аз съм треньор на Реал Мадрид, договорът ми е до юни 2024-а година. Никога не съм говорил с тях и Бразилската федерация никога не ми се е обаждала. Искам просто да остана в Реал Мадрид. Никога няма да попитам клуба да напусна", допълни още той.

Ето защо Анчелоти бе щастлив, че няма "да си къса дипломата" след успеха в турнира

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички