Еден Азар приключва с футбола, но няма да пощади Реал Мадрид


Еден Азар приключва с футбола, но няма да пощади Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2954 0

Еден Азар е сред най-коментираните футболисти на Реал Мадрид през последните дни, след като през уикенда разкри плановете за бъдещето си пред медиите след триумфа за Купата на Краля. 

Белгиецът сбъдна детската си мечта, след като "кралският клуб" закупи правата му през 2019 г. срещу над 100 милиона евро от Челси, но на практика креативният футболист така и не успя да покаже на какво е способен с Реал Мадрид

Идеята на 32-годишният играч е да довърши контракта си с настоящия клуб, който е до лятото на 2024 г. Това означава, че Азар ще получава една от най-големите заплати в Реал Мадрид още един сезон, въпреки че рядко получава шанс, а в тези случаи е разочароващ. 

Мислите на Азар

Испанското издание Relevo обаче в понеделник разкрива, че според информацията, с която разполага - то белгиецът сериозно мисли при изтичането на контракта му да се оттегли от футбола. 

Причината е, че той смята, че е постигнал максимални резултати във футбола, а и освен това - може да сложи край на кариерата си от клуба в детските му мечти.

Оциите му

От изданието допълват, че към момента клубове зад Океана и от Саудитска Арабия следят ситуацията и са се свързали с антуража на играча, но към този момент не се е стигнало до официални оферти.

Ето какво сподели наскоро Еден Азар за бъдещето си с Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички