Марко Ван Бастен посече звезда на Реал Мадрид: Не е същият от Мондиал 2018 насам


Марко Ван Бастен посече звезда на Реал Мадрид: Не е същият от Мондиал 2018 насам
Снимка: Getty Images/Guliver

3821 0

Нидерландската легенда Марко ван Бастен посече жестоко звездата на Реал Мадрид Еден Азар, твърдейки, че той не е същия от Мондиал 2018 насам.

Азар до голяма степен изпадна в немилост под ръководството на мениджъра на Лос Бланкос Карло Анчелоти този сезон. Той има само осем участия в състезания, записвайки 321 минути игра. Марко ван Бастен пък не спести нищо на белгиеца.

"Еден Азар спря да се опитва след Световното първенство през 2018 година, но не каза на никого. Той беше изключително добър футболист", сподели Ван Бастен за "Voetbal Belgie".

"В крайна сметка той не прилича на себе си. Той беше нападател от световна класа и сега е малко притеснен. Вярвам, че той си мисли "Мога ли все пак да направя нещо, за да спася кариерата си?", добави още нидерландецът.

Азар бе спряган за наследника на Роналдо

"Лос Бланкос" платиха сумата от 100 милиона евро, за да подпишат с Азар от Челси през 2019 година. Те също така се съгласиха да платят още 60 милиона евро в бонуси, за да убедят "сините" да го продадат.

Освен това Реал Мадрид направи белгийския нападател най-високоплатеният играч в своя състав. Спокойно може да се каже, че испанските грандове, които му връчиха и емблематичната фланелка №7, заложиха много на него, но той не успя да опровергае очакванията.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Винисиус унизи Барселона по време на "Ел Класико".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички