Еден Азар към феновете: Голът беше за вас


Еден Азар към феновете: Голът беше за вас
Снимка: Getty Images/Gulliver

893 0

Крилото на Реал Мадрид Еден Азар бе много доволен от гола, който вкара днес за „Кралския клуб“. Белгиецът прекъсна головата си суша, продължила близо 400 дни, и вкара страхотно попадение от дистанция, с което изведе Реал напред в двубоя срещу Уеска.

Футболистите на Зинедин Зидан постигнаха победа с 4:1, с която се изкачиха отново на върха в класирането. Карим Бензема реализира две попадения за успеха, а последният гол на сметката на „Кралския клуб“ бе дело на Федерико Валверде. Голът на Азар обаче бе най-впечатляващ, като той прекъсна серия от 392 дни, в които не се бе разписвал. Това бе едва втори гол на 29-годишния белгиец след идването му от Челси срещу 100 милиона евро през 2019-та година. „Здравейте, приятели! Радвам се да бъда отново на терена и да вкарам толкова красив гол. Това беше за вас! Надявам се, че ще се видим скоро“, заяви Еден Азар в кратко видео, което той записа след последния съдийски сигнал на срещата.

Натоварената програма за Азар и компания продължава идната седмица. За Реал Мадрид предстои домакинство на Интер в Шампионската лига в сряда, след което тимът ще гостува на Валенсия в мач от Ла лига идната неделя. А ето как Зинедин Зидан коментира случилото се между Винисиус и Карим Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички