Азар: Тук съм, за да играя футбол


Азар: Тук съм, за да играя футбол
Снимка: Getty Images/Guliver

1171 0

Нападателят на Реал Мадрид Еден Азар смята, че тимът може да прескочи груповата фаза на Шампионската лига, въпреки трудния старт в турнира. Белгиецът направи дългоочакваното си завръщане за отбора при снощното равенство на „Кралския клуб“ на гости на Борусия Мьонхенгладбах.

29-годишният футболист успя да изиграе едва 22 мача по време на дебютния си сезон с „Лос Бланкос“ и все още няма мач в Ла лига през сезона, след като е преследван от контузии. Азар се радва от това, че отново има възможността да играе, като сподели, че резултатът от снощния двубой е бил с усещането на победа, въпреки че Реал Мадрид успя да спечели само точка. „Тук съм, за да играя футбол. Много се радвам, че се върнах след два-три месеца извън терените. Просто искам да играя футбол, затова съм тук. Усещането е сякаш сме спечелили три точки. Показахме характер, тъй като изоставахме с 0:2 пет минути преди края. Мисля, че можехме да вкараме още един“, заяви Еден Азар пред ‘CBS’.

Въпреки равенството срещу Борусия Мьонхенгладбах Реал Мадрид заема последното място в групата си и продължава да няма победа след първите два мача. Идната седмица за „Кралския клуб“ предстои домакинство на Интер, което може да се окаже с важно значение за класирането на тима напред към елиминационната фаза. А ето какъв беше коментарът на Зинедин Зидан за снощния мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички