Звезда на Реал Мадрид може да поеме по стъпките на Хамес


Звезда на Реал Мадрид може да поеме по стъпките на Хамес
Снимка: Getty Images/Guliver

1935 0

Халфът на Реал Мадрид Иско може да поеме по стъпките на бившия си съотборник Хамес Родригес и да заиграе в английския Евертън, пише британското издание "Мирър". През лятото Хамес премина в тима на "карамелите" от Реал, а същото може да се случи и с Иско, който е колеблив в изявите си през този сезон.

В първите мачове от новата кампания изглежда, че Зинедин Зидан не смята да разчита твърдо на Иско, който често остава резерва и дори не влезе в игра срещу Барселона в миналия кръг. Много вероятно е Иско да потърси развитие на кариерата си в друг клуб, а бившият му наставник Карло Анчелоти го желае в отбора си на "Гудисън Парк".

Според информациите на "Мирър", Евертън иска да вземе Иско под наем през зимата, като в договора ще има и заложена клауза за откупуване, която ще е на стойност 18 милиона паунда. 28-годишният испанец е оценяван на около 27 млн. евро от Transfermarkt.

Наскоро телевизионно шоу "скара" Зидан и Иско, след като разкриха какво говори испанецът по адрес на треньора си (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички