Доскорошен шеф в Барселона: Някой е пипал в клубната каса


Доскорошен шеф в Барселона: Някой е пипал в клубната каса
Снимка: Guliver/GettyImages

1915 0

Ситуацията в Барселона е всичко друго, но не и спокойна, след като шестима от ръководните постове в клуба подадоха оставки. Един от тях е вицепрезидентът Емили Русо, който отправи и много сериозни обвинения, а именно, че някой е присвоил средства от касата на клуба. Той визира случая с мониторинга в социалните мрежи, който беше оценен на 100 хил. евро, но за него са заплатени 1 млн. евро.

"Мисля, че някой е бъркал в касата на клуба. Плащате един милион евро (на I3 Ventures) за работа с пазарна цена от 100 000 евро. Кой? Определено някой на борда, не знам кой, но можете да имате своите подозрения", заяви Русо. Според каталунските медии това може да е Жауме Масферер, който беше отстранен от поста си на съветник на президента Джосеп Мария Бартомеу именно заради случая.

В края на февруари избухна скандал със социалните меди, когато бе разкрито, че I3 Ventues използва акаунти в социалните медии, които да рушат имиджа на хора, свързани с Барса, включително и на звездите от клуба. А какви са скандалите в Барселона само от началото на сезона - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички