Тотнъм влиза в битката за Филипе Коутиньо


Тотнъм влиза в битката за Филипе Коутиньо
Снимка: Getty Images/Gulliver

3682 0

Отборът на Тотнъм се намеси в борбата за подписа на халфа на Барселона Филипе Коутиньо. Друг лондонски тим Челси прояви интерес да вземе бразилеца, чийто права се държат от каталунския гранд. В момента Коутиньо е под наем в тима на Байерн Мюнхен, но баварците не смятат да правят престоя му в тима постоянен.

Филипе Коутиньо напусна Ливърпул през зимата на 2018-та година за сумата от 145 милиона паунда, за да осъществи мечтан трансфер в Барселона. Две години по-късно обаче бразилецът вече е нежелан на „Камп Ноу“. Тотнъм би имал желание да вземе играча под наем за един сезон, като сходно е искането и от страна на Челси. На „Стамфорд бридж“ не желаят да взимат Коутиньо за постоянно, тъй като не смятат, че формата му отговаря на исканата за него сума. Това може да даде предимство на Тотнъм, тъй като „шпорите“ са гоотви да добавят клауза за откупуване на правата му през по-следващото лято.

От „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ преследваха играча и през миналата година, но преговорите пропаднаха. Проблем за „шпорите“ може да се окаже финансовата ситуация в клуба, която ще бъде засегната от пандемията от коронавирус. А ето коя е идеалната единайсеторка от играчи, които Жозе Моуриньо е продал в своята кариера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички