Зидан продължава с ината си - въпреки контузиите извади 3 звезди от състава на Реал


Зидан продължава с ината си - въпреки контузиите извади 3 звезди от състава на Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

20063 0

В една от последните си генерални репетиции преди старта на сезона Реал Мадрид ще играе контролна среща срещу Ред Бул Залцбург в Австрия. "Кралския клуб" играе срещу австрийците в сряда вечер, а Зинедин Зидан ясно демонстрира, че няма да разчита изобщо на 3 от звездите на тима, въпреки контузиите в тима.

Хамес Родригес, Мариано Диаз и Гарет Бейл не бяха взети от треньорския щаб за гостуването в Австрия, въпреки че в Реал зачестиха контузиите. Модрич е претоварен и няма да играе, а контузия извади Менди и Диаз. Така "белия балет" остана само с 4 халфа за проверката с местния гранд.

В отбора се завръща Каземиро, който ще изиграе първи мач от финала на Копа Америка насам. Пред дебют е Едер Милитао, а извън групата останаха Родриго и Кубо, които ще се готвят и ще играят по-често за втория тим на Реал - Кастия, който е воден от легендата Раул Гонсалес.

Очаква се до края на август Реал да се раздели с няколко от нежеланите играчи. Мариано засега отказва да бъде трансфериран, въпреки че получи няколко оферти до момента. За Хамес има 3 предложения, а отчаяните опити за продажба на Бейл удрят на камък. Междувременно Реал Мадрид се опитва да привлече още един класен халф до края на седмицата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички