Договорът, който Левандовски така и не подписа с Реал Мадрид (СНИМКИ)


Договорът, който Левандовски така и не подписа с Реал Мадрид (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1647 0

Не е тайна, че една от големите неосъществени мечти за Реал Мадрид е привличането на Роберт Левандовски. "Белия балет" е бил най-близо до подписа му 2013 година, като 7 години по-късно наяве излезе и самият договор, който остава неподписан.

Договорът, съставен през декември 2013 г., включва информация като предложената заплата на нападателя, бонус за подписване и продължителност на договора преди преминаването към мадридчани. По времето, когато този договор е изготвен, Левандовски вече устно се е съгласил да се присъедини към Байерн Мюнхен, когато сделката му с Борусия Дортмунд изтече през следващото лято.

Договорът, публикуван от полското издание Onet Sport, показва, че Левандовски би спечелил бонус за подписване от 10 957 650 евро през следващия февруари, ако се присъедини към Реал Мадрид. Предложената заплата била 9 609 590 евро на поляка, като договорът бил до юни 2020 г.

Освен това в контракта е имало списък от дейности, които Левандовски не е имал право да извършва, ако подпише, като например каране на мотор, каране на ски, каране на моторна лодка, парапланеризъм и катерене. Не искайки да рискува да стане резерва за Карим Бензема, Левандовски така и не подписва договора, вместо това изпълнява договорката си и подписва с Байерн. Наскоро дори се появи и информация,че Реал не са подписали с Левандовски срещу изключително скромна сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички