Хамес все по-близо до изхода на "Сантиаго Бернабеу"


Хамес все по-близо до изхода на "Сантиаго Бернабеу"
Снимка: Getty Images/Guliver

1831 0

Изминаха 6 години от привличането на Хамес Родригес в Реал Мадрид. Колумбиецът по онова време дойде след изключително представяне на Световното първенство в Бразилия през 2014г., но по всичко изглежда времето му в испанската столица е към своя край.

Хамес спечели 10 трофея с кралския клуб, включително 2 пъти Ла Лига и 2 пъти Шампионска лига. Без съмнение най-добрия престой на колумбиеца бе под ръководството на Карло Анчелоти, когато сякаш най-добре пасваше на стила на игра на “Лос бланкос”. След назначаването на Зинедин Зидан като треньор на Реал Мадрид обаче кариерата на Хамес постепенно тръгна надолу.

Той бе преотстъпен под наем в Байерн Мюнхен, където макар и за кратко отново се събра с Карло Анчелоти. Представянето му се подобри сериозно при Юп Хайнкес, с когото “баварците” спечелиха Бундеслигата. След контузия във втория си сезон на “Алианц Арена” и недостатъчно добри взаимоотношения между него и следващия мениджър Нико Ковач, Байерн реши да не си осигурява услугите му за постоянно.

Колумбиецът се завърна в Испания, а интерес към него имаше от Наполи и Атлетико Мадрид, но в крайна сметка остана на "Сантиаго Бернабеу". Изминалият сезон обаче бе разочароващ за него. Не получавайки особено много шансове за изява и преследван от контузии, единственото позитивно за него сякаш бе спечелената титла от Ла Лига. Според "Marca" краят на взаимоотношенията между Хамес и Реал Мадрид е неизбежен. А кои други 16 свои играчи испанският гранд е готов да продаде вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички