Джуд Белингам се обясни в любов и вярност на Реал Мадрид


Джуд Белингам се обясни в любов и вярност на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2056 0

Джуд Белингам е категоричен, че се вижда в Реал Мадрид през следващите 10 до 15 години на фона на грандиозния си старт на "Сантяго Бернабеу" след преминаването през изминалото лято от Борусия Дортмунд.

Белингам се обясни в любов и във вярност

Белингам надхвърли очакванията в Реал Мадрид, като вече отбеляза 10 гола и се отчете с 3 асистенции в 10 мача във всички турнири. 20-годишният полузащитник се присъедини към Кристиано Роналдо като единствените двама играчи в историята на "лос меренгес", отбелязали четири гола в първите си четири мача за клуба. Джуд намекна, че може да прекара 10 до 15 години с гиганта от Ла Лига.

"Искам да остана в Реал Мадрид през следващите 10 или 15 години от живота си, това е мястото, където искам да бъда. Фактът, че съм част от Реал Мадрид ме подобри като играч, 100%", споделя Джуд.

"Да бъдеш около този манталитет и качество на играчите всеки ден - това те отвежда на ново ниво психически, а също и физически и технически – чувствам се страхотно. Също така обичам свободата, която Анчелоти ми дава. Наистина ми харесва в Реал Мадрид!", категорична е звездата на "кралете".

Припомняме, че английската суперзвезда се присъедини към Реал от Борусия Дортмунд през лятото за 103 милиона евро. Той стана второто най-скъпо попълнение в историята на мадридчани, обвързвайки се с гранда за договор от шест години.

Феновете на "белия балет" определено могат да се радват за наличието на Белингам в любимия им тим, но тази радост бързо може да премине в сълзи, тъй като Винисиус призна, че ще напусне Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички