Деветима от Барселона може да поемат към Висшата лига


Деветима от Барселона може да поемат към Висшата лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1558 0

До дeветима от играчите на Барселона може да намерят новите си отбори във Висшата лига, твърди Mirror. Ситуацията на "Камп Ноу" не е особено обнадеждаваща и не са много играчите, които могат да са сигурни за местата си.

На клубовете от Висшата лига ще бъдат предложени звезди на каталунците, които да купят или заемат това лято, включително световния шампион Антоан Гризман. Испанските гиганти отчаяно събират средства на фона на кризата от коронавирус и са отворени за оферти за множество играчи, с изключение на суперзвездата Лионел Меси.

Наличието на Гризман ще постави нащрек редица европейски гиганти, включително Манчестър Юнайтед - който се опита да подпише 29-годишния преди да се присъедини към Барселона миналата година от Атлетико Мадрид. И най-добрите клубове в Англия са били информирани, че има още осем играчи, които могат да купуват или вземат под наем това лято.

Бившата звезда на Ливърпул Луис Суарес и Усман Дембеле са сред споменатите нападатели, докато полузащитниците Иван Ракитич и Артуро Видал също са предложени. Самуел Умтити е сред защитниците на разположение, заедно с Нелсън Семедо и Серджи Роберто. И, разбира се, Филипе Коутиньо е бил предложен на няколко, въпреки несигурността около бъдещето му на "Камп Ноу“. А от колко милиона се нуждае Барселона до края на юни - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички